Wellbox S LPG

De Wellbox S is zoals gezegd de nieuwste generatie bondgenoot bij het afslanken en om uw gezicht jonger te maken.
– Anti-ageing
– Verstevigend
– SPS+ technologie
– Meer routines

In de eerste plaats is het apparaat bedoeld om een slanker, strakker lichaam en een jeugdiger gezicht te bekomen. Daarnaast bevestigt het dat er een 100% natuurlijke, niet-invasieve of agressieve, oplossing bestaat om uw schoonheid te verbeteren op elk moment, binnen enkele minuten. Praktisch en eenvoudig te gebruiken, de Wellbox S is uw ideale bondgenoot bij het afslanken en om uw gezicht jonger te maken.

Een behandeling met de Wellbox S is heel eenvoudig, maar ontspannen. Dankzij de SPS+ technologie is de verstevigende actie tweemaal zo krachtig (in vergelijking met Wellbox Original) met een sterkere sequentiële aspiratie. Deze nieuwe aspiratie van 16hz laat een grotere versteviging toe van de huid van uw lichaam en gezicht. Door middel van verschillende gemotoriseerde en rollende koppen kan de Wellbox S uw huid stimuleren, uitlekken en flexibeler maken.

Het wordt dus aanbevolen om hem wekelijks 2 tot 3 te gebruiken op uw gezicht en elke twee dagen op uw lichaam. Wanneer de resultaten bevredigend zijn, kan u de sessies meer verspreiden. De Wellbox S twee keer per week gebruiken zorgt voor optimale resultaten. Samengevat is regelmaat ongetwijfeld de sleutel tot succes.

Het apparaat past behandelingen toe die bewezen zijn in de wetenschappelijke sector en die al jarenlang worden gebruikt door bijvoorbeeld plastische chirurgen, dermatologen, dokters, fysiotherapeuten, instituten en wellnesscentra’s over de hele wereld. Universiteiten, onderzoekers en onafhankelijke laboratoria hebben bijgedragen aan het wetenschappelijk testen van de procedures van “gerold-gemotoriseerd voelen” en van de actie “Lift”, en hebben ernstige en statistisch belangrijke resultaten bijgedragen.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon 
AM Aan Huis Beauty 
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E: info@aanhuisbeauty.nl
T: 0644499540