Rol je huid strak met Dermaroller

Schoonheidssalon AM aan huis beauty is gespecialiseerd in Dermaroller therapie, een zogenaamde micro-chirurgische needling (fijne naaldjes) behandeling. Deze behandeling wordt ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd. De behandeling maakt duizenden microscopisch kleine gaatjes of anders gezegd kanaaltjes in de huid. Door het maken van deze gaatjes in de huid wordt deze enorm gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht door middel van serums, tot 200 keer beter in de huid kunnen doordringen en dus beter worden opgenomen.

Vervolgens start de huid een procedure om zichzelf te herstellen. Dermaroller is geschikt voor het gezicht en voor ervaren gebruikers maar is niet  geschikt voor het lichaam! De huid vormt een nieuwe boost van collageen en elastine wat resulteert in een gladdere, jongere, strakkere en gezondere huid. Een behandeling kan zowel in onze salon als voor thuisgebruik. De behandelde huid kan rood worden, dit is normaal en trekt na enkele uren weg.

Spoel de dermaroller nadat je deze hebt gebruikt altijd direct onder stromend heet water en spray de naaldjes met 70% alcohol of dompel in alcohol! De dermaroller blijft bij regelmatig gebruik (2x per week) tot één jaar bruikbaar. Na ongeveer een jaar zullen de naalden minder scherp worden en zal minder efficiënt zijn.Het is zeer geschikt voor de behandeling van onder andere :

  • Verouderde- en zon beschadigde huid
  • Grauwe huid
  • Verslapte huid
  • Acne littekens of andersoortige littekens
  • Rimpels en lijntjes in gezicht en decolleté
  • Striae en striemen

 

    Tarieven  
Dermaroller pakket (inclusief serum+ampul) € 150,00
Dermaroller behandeling € 100,00

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon
AM aan huis beauty
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E : info@aanhuisbeauty.nl
T : 0644499540