Huidverjonging

Een collageen boost. Een stevigere huid en een frissere uitstraling. De IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidverjonging. Combineer voor een optimaal resultaat deze behandeling met een MicroSkinPolish gezichtsbehandeling.

Wat is huidveroudering?
Veroudering is in de genen vastgesteld. Maar omgevingsfactoren spelen ook een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name wordt de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling. Deze is afkomstig van zonlicht.

Hoe werkt MedCos IPL
IPL geeft in korte flitsen hoog energetisch lichtflitsen af. Deze worden op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd. Hierdoor zal de huidverjonging effectief bereikt worden. Rode vlekjes vervagen, poriën in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegengegaan. Ook het verwijderen van kleine rode bloedblaasjes in het gezicht zoals ‘Couperose’ en ‘Spider naevi’ is zeer goed mogelijk met deze behandeling. Deze methode biedt aantoonbare en zichtbare resultaten op gebied van huidverjonging.

Met ouder worden ondergaat de huid een aantal veranderingen. De warmte-energie van de IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. Hierdoor worden uw poriën fijner. Kleine lijntjes vervagen. De textuur van uw huid verbetert. Uw huid oogt frisser en jonger. Schoonheidssalon AM aan huis beauty informeert je graag naar de mogelijkheden.

Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig. Met tussenpozen van 1-2 weken. Ons advies is 1 onderhouds-behandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden. Het verouderingsproces van de huid gaat altijd door. De gemiddelde behandeltijd (per behandeling):
– Decolleté : 10 minuten
– Gelaat : 10 minuten

Tarieven Huidverjonging (IPL) 
Gelaat € 55,00
Hals € 40,00
Decolleté € 35,00

 

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon 
AM Aan Huis Beauty 
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E: info@aanhuisbeauty.nl
T: 0644499540

 

Huidverjonging behandeling