Spraytanning

Spraytanning (tijdelijk niet beschikbaar)

Voor Spraytanning kun je terecht bij schoonheidssalon AM aan huis beauty. Spraytanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Het is een gezonde manier om een mooie bruine teint te krijgen. Met behulp van een compressor wordt een speciaal ontwikkelde tanning lotion op je huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling heb je direct een egaal bruine huid. De bruine kleur blijft afhankelijk van je huidtype en huidverzorging 5 tot 7 dagen behouden. Tot wel 10 dagen indien u de speciaal ontwikkelde verzorgingslijn van Sunjunkie gebruikt. Deze zijn uiteraard ook hier verkrijgbaar. Lees hieronder aanvullende informatie over wat betreft de behandeling. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Voorbereiding.
Scrubben 1 dag voor de behandeling. Douche je voor de behandeling met enkel warm water en gebruik geen zeep, deodorant, parfum, make-up, bodylotion etc. op de dag van de tanning, scheren/harsen bikinilijn tot 48 uur voor de behandeling.

Kleding.
Sunjunkie spraytanning lotion kan afgeven op de kleding. Dit kun je er weer gemakkelijk uitwassen. Draag donkere loszittende kleding tijdens de eerste 8 uur na de behandeling.

Ontwikkeling van de kleur.
Sunjunkie Spraytanning heeft 8 uur nodig om tot zijn volledige kleur te komen. Intensief sporten dient vermeden te worden. Tijdens de eerste douche kan er wat kleur van je lichaam afkomen, dit is normaal.

Onderhouden van de kleur.
Gebruik tijdens en na de douche een goed hydraterende douchegel en bodylotion om de kleur langer te behouden.

Tarieven Spraytanning

Hele lichaam € 45,00
Gezicht & Decolleté € 20,00
Benen € 35,00

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon
AM aan huis beauty
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E : info@aanhuisbeauty.nl
T : 0644499540