Acne 

Het kan zeer vervelend zijn. Acne is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt het de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen er nog last van hebben. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen. In de meeste gevallen zit het in het gelaat, de hals en nek. Maar het kan ook voorkomen op de borst, rug en/of schouders.

Schoonheidssalon AM aan huis beauty is gespecialiseerd in het behandelen hiervan door middel van IPL. Het veilige licht van Medcos IPL bestaat uit een breed spectrum licht van 590 tot 980 nanometer. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd en bevordert de bloedvoorziening naar de talgkliertjes en vernietigt de bacterie P.Acnes omdat deze niet kan overleven in een zuurstofrijke omgeving en waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert. Bij het intakegesprek zal worden bepaald hoeveel behandelingen nodig zullen zijn voor het meest optimale resultaat.

Het noodzakelijke aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de situatie. Bepaalde medicijnen (sommige steroïden, anti-epileptica en antidepressiva) kunnen de acne verergeren. Erfelijkheid kan ook een rol spelen bij het ontstaan hiervan. Het is goed om te weten dat niet iedere vorm van acne behandeld kan worden en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer acne kan ontstaan. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken. Gemiddelde behandeltijd (per behandeling) : – Gelaat : 10 minuten – Schouders/rug : 10 minuten

Tarieven   
Gelaat € 45,00
Wangen € 25,00
Nek/Hals € 55,00
Schouders/Rug € 50,00
Rug (Volledig) € 80,00

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon 
AM Aan Huis Beauty 
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E: info@aanhuisbeauty.nl
T: 0644499540