Elektrostimulatie 

De Elektrostimulatie helpt je afvallen en verstevigd je huid! Door middel van pads die op het lichaam worden aangebracht worden elektrische impulsen gegeven waardoor de spieren samentrekken. Bevorderd, verbeterd je stofwisseling en bloedsomloop. De contracties zijn te vergelijken met intensief sporten, alleen bij deze behandeling lig je ontspannen op de behandelstoel. Door de elektrische impulsen worden spieren verstevigd, waardoor de vetmassa zal afnemen en een figuur corrigerend effect heeft. Behandel cellulitis op dijen, enkels, knieën, maag, billen, heupen en armen. Ook worden de celwanden van vetcellen door cavitatie verzwakt waardoor het vet zich afbreekt en op een natuurlijke manier wordt verwijderd uit je lichaam.

Onze spier stimulerende behandeling is gelijk aan een traditionele work-out. Elektrostimulatie is een perfecte uitkomst voor mensen die niet kunnen/willen of mensen die juist extra intensief willen trainen. Om welke reden dan ook.

Met elektrostimulatie train je je lichaam op een gerichte manier, zonder je te hoeven inspannen. De elektro pads geven een elektrische spanning af die tot diep in de spiervezels zal doordringen. Waar topsporters maar 45% van hun spiervezels aanspreken tijdens het sporten is dat bij elektrostimulatie behandeling tot maar liefst 90%. Dit zorgt voor verbluffende resultaten in een korte tijd, of het nu gaat om pijnbestrijding, extra spiermassa trainen of bij afvallen, het helpt altijd op de juiste plek. Met de aanpak van Total Body Elektrostimulatie kunnen we je gericht behandelen.

Concreet is Elektrostimulatie een techniek waarbij impulsen door de spieren gestuurd worden om ze te laten samentrekken. Het apparaat dat hiervoor gebruikt wordt is voorzien van elektrodes, waarmee korte en gecontroleerde elektrische impulsen

door de zenuwvezels rond de spieren gestuurd worden. Het doel? De spieren werken harder om hun prestaties te verbeteren, ze te versterken en het lichaam te verstevigen.

Elektrostimulatie dient hoofdzakelijk voor pijnverlichting en het verhelpen van onaangename gevoelens die door spierspanning of psychische stress vooral in het gebied van de rug, nek en schouders voorkomen.

 

Tarieven Elektrostimulatie  
Behandeling van 55 minuten € 50,00
Behandeling van 90 minuten € 85,00

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon 
AM Aan Huis Beauty 
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E: info@aanhuisbeauty.nl
T: 0644499540