Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon
AM Aan Huis Beauty
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E: info@aanhuisbeauty.nl
T: 0644499540

Definitief ontharen bij AM aan huis beauty

Medcos IPL Definitief Ontharen.

Heb je last van ongewenste haargroei, geïrriteerde huid na het scheren of last van ingegroeide haren? Schoonheidssalon AM aan huis beauty in Almelo is gecertificeerde Medcos IPL partner en beschikt namelijk over de allernieuwste technologie voor definitief ontharen die er uitzonderlijk, snel en huidvriendelijk mee afrekent.

Definitief ontharen IPL
Je kunt dus daarom nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Elke gewenste plek op uw lichaam kun je laten behandelen, met als resultaat een haarreductie van 80-90%. Door middel van IPL Definitief ontharen-methode, geniet je van het comfort om niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. IPL staat voor Intense Pulsed Light.

De IPL techniek maakt namelijk gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. De warmte van dit flitslicht kan door pigment geabsorbeerd worden. Wanneer de haar het flitslicht absorbeert zal het haarzakje beschadigd worden. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.De IPL methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren.

De MedCos IPL methode is geschikt voor vrijwel elk type huidskleur, haarsoort en haarkleur behalve als het blonde, rode en grijze haren zijn, deze bevatten nauwelijks pigment en zijn daarom niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (negroïde) kunnen niet behandeld worden.

Samengevat  zijn 10 tot 14 behandelingen nodig + 2 gratis na-behandelingen,

Voor de lichaam zones is  ipl behandeling om de 6 tot 12 weken om een haarreductie van 90% te realiseren.  Voor het gezicht moet iedere maand een ipl behandeling .

Het aantal behandelingen daarentegen is afhankelijk van het huidtype en de pigmenten van het haar. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden, adviseren we een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Voordelen van IPL Definitief ontharen :

  • Nooit meer scheren, harsen, of epileren.
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels.
  • Haarreductie van 80-90%.
  • Kwaliteit en optimale veiligheid.
  • Vrijwel geheel pijnloos.

Behandeltijd IPL Definitief ontharen (per behandeling).

  • Bikinilijn : 10 minuten
  • Oksels : 5 minuten
  • volledige rug : 30 minuten

Om het beste resultaat met IPL te kunnen behalen zullen meerdere behandelingen nodig zijn! Er zal een intakegesprek volgen waarin een medische vragenlijst zal worden ingevuld. Er zal een testflits plaatsvinden. Hier zullen geen kosten aan zijn verbonden! Interesse in een IPL behandeling? vul dan vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Onderstaande tarieven zijn per behandeling!

Definitief ontharen (IPL) Gezicht  
Wenkbrauwen (tussen) € 15,00
Kaaklijn € 15,00
Wangen € 25,00
Bovenlip € 15,00
Kin € 15,00
Hals  € 20,00
Gehele gezicht  € 40,00 
Definitief ontharen (IPL) Ledematen 
Bovenarmen € 50,00
Onderarmen € 50,00
Armen (volledig)  € 90.00 
Handen (incl. vingers) € 25,00
Bovenbenen € 90,00
Onderbenen (incl. knie) € 75,00
Benen (volledig)  € 100,00
Voeten (incl. tenen)  € 40,00 

 

Definitief ontharen (IPL) Lichaam  
Nek € 25,00
Schouders € 55,00
Oksels € 24,00
Rug (volledig) € 100,00
Borst (man) € 60,00
Bikinilijn € 30,00
Gehele lichaam € 299,00