Een gezichtsbehandeling door middel van MicroSkinPolish. Schoonheidssalon AM aan huis beauty is gecertificeerd Medcos MicroSkinPolish Partner.

Heb je bijvoorbeeld last van Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een duurzame behandeling alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Maar dat kan nu door middel van de MedCos MicroSkinPolish methode. Waardoor een geweldig resultaat bereikt wordtop een pijnloze manier.

MedCos MicroSkinPolish gezichtsbehandeling (MSP)

Deze bestaat uit 3 krachtige- veilige en bewezen technologieën in één apparaat die samen een complete gezichtsbehandeling voor huidverbetering vormen:

1 Microdermabrasie
Ten eerste wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen (microdermabrasie) laagjes oude en dode huidcellen weg. Hierdoor worden tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze eerste stap is je huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.

2 Low laser Therapy (Cold Laser)
Ten tweede : Low laser therapy wordt ook wel Cold Laser genoemd. Dit komt omdat er geen warmte bij vrijkomt en er dus geen risico op verbranden is. Er wordt een dermatologisch getest en zeer hoogwaardig hyaluronzuur op uw huid aangebracht.

Dankzij de Cold Laser samen met de massagetechniek kan je huid het hyaluronzuur optimaal opnemen. Hierdoor zal herstel van volume en elasticiteit gecreëerd worden en fijne oneffenheden vervagen.

De batterij van de cellen krijgt een kick om weer optimaal te functioneren. En de huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

3 Polishing the Skin
Ten slotte zal in de laatste stap het dermatologisch geteste serum over je huid verdelen. Het serum is voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een en een speciale olie die in je huid wordt gemasseerd.
De massage geeft een verwarmend effect en je huid zal glad en stralend aanvoelen.

Een gezichtsbehandeling duurt ongeveer tussen de 45 en 90 minuten. Het resultaat na een kuur van acht behandelingen is een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van één keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam! 

MSP DECOLLETÉ BEHANDELING
Je decolleté en hals verraden vaak je echte leeftijd. Zoals gezegd is de meest voorkomende oorzaak van slappe halslijnen en rimpels in het decolleté namelijk huidveroudering. Omdat bij het ouder worden van de huid deze minder elastisch wordt en komen rimpels in het decolleté en de hals. Er zijn diverse cosmetische behandelingen die rimpels in het decolleté verminderen.

MicroSkinPolisch Decoletté behandeling (30 minuten) € 45,00

Overige gezichtsbehandelingen

Elke vorm van gezicht is anders! Daarom bieden we diverse gezichtsbehandelingen aan. Hier laten we je zien hoe de mooiste eigenschappen van je gezicht subtiel kunt benadrukken. Wij zorgen dat je gezicht weer straalt en met een goed gevoel bij ons vertrekt! Wij bieden behandelingen aan voor alle huidtypes.

  • Kaviaar masker
  • Aloë Vera masker
  • Crystal gold masker
  • Marine mask + serum
  • Facial mud masker dode zee
  • Verse fruit + royal jelly
  • Collageen masker
  • Anti acne masker

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon
AM aan huis beauty
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E : info@aanhuisbeauty.nl
T : 0644499540

 

 

Gezichtsbehandeling